Mette Bøgekjær Levysohm, 37 år; Tidligere tvangsoverspiser (BED) om sit nye liv efter hjælp af Diætist Inger Bols

”Jeg havde præstationsangst, fordi jeg havde prøvet at tabe mig så mange gange. Men Inger Bols mødte mig med en helt anden forståelse, end jeg tidligere havde oplevet. Hun havde respekt for mig som menneske og for psyken bag. Jeg har aldrig følt, at jeg skulle leve op til BMI eller andre kropslige idealer. Inger fik mig til at forstå, at det ikke handlede om vægt, men om at få det godt og have et naturligt forhold til mad.

Mette Bøgekjær Levysohm, 37 år; Tidligere tvangsoverspiser (BED) om sit nye liv efter hjælp af Diætist Inger Bols

Podcasts & Artikler

Hvad er det der vægtneutral sundhed og intuitiv spisning, som alle går og snakker om? Det kan du blive klogere på i de mange podcasts og artikler, jeg har samlet til dig her.

Lyt til podcasts her

Læs artikler her

Måske har du set mig her:

Blogindlæg

1
89-årig rask og stærk kvinde skældte sig selv ud for ikke at være sund nok
Min hidtil ældste klient var en 89-årige flot og stærk…
Læs mere »
ib
Forandring kan ikke altid ses uden på, men i høj grad mærkes inden i
Forandring kan ikke altid ses uden på, men i høj…
Læs mere »
krokus-blomster
Høj eller lav. Bred eller smal. Stadig lige smuk.
Når vi fokusere på helheden, opdager ingen små "skønhedsfejl". Næste…
Læs mere »

Læs flere indlæg

Clear
Cache