INSPIRERENDE OG ANDERLEDES FOREDRAG OM MAD OG SUNDHED

Få en helt ny indsigt i og viden om sundhed, som handler om meget mere end bare sukker, fedt og gængse kostråd.
Send mig en uforpligtende forespørgsel om et foredrag på din arbejdsplads, i din sportsklub eller til forældremødet i institutionen, så vender jeg hurtigt tilbage.

OPTIMER DIN ENERGI, DIT VELVÆRE OG DIN PERFORMANCE TIL EN LANG, KRÆVENDE ARBEJDSDAG MED UFANATISK, SUND MAD, DER VIRKER!

Kender du fornemmelsen af, at energien forlader dig om eftermiddagen, men arbejdsdagen er altså ikke slut endnu. Du er på, du skal performe, du har en deadline!

Du trænger til sukker! Du prøver virkelig at lade være, men det frister.

”….så bare lige i dag, men i morgen, SÅ er det slut! Så stopper jeg med at spise sukker”

Afsæt en eftermiddag i selskab med Inger Bols, så får du styr på energien og velværet, også til de lange, krævende arbejdsdage. Og nej, du er faktisk IKKE afhængig af sukker.

  • Hvad er egentlig sundhed
  • Er kulhydrater godt eller skidt
  • Blodsukker
  • Sundhedsmyter
  • Sukkerafhængig, eller……
  • Intuitiv spisning

Med skiftevis oplæg, dialog og øvelser, guider Inger jer let og elegant rundt i ernæringsjunglen, så du ikke længere er i tvivl om, hvordan du holder dig selv på toppen – uden enorm trang til søde sager.

Det siger mine kunder

Hej Inger,
Bare lige en hurtig tilbagemelding herfra. Du var en mega succes med herrelandsholdet i går. Stor autoritet og beskrivelser i øjenhøjde – det er noget, der virker!

Med venlig hilsen
Mikael Trolle. Direktør CEO, cand. scient.
DANSK VOLLEYBALL FORBUND, HERRELANDSHOLDET

Hej Inger,
Da du dukkede op og skulle starte et foredrag, om noget så ”langhåret” som kost for en flok godt trætte (i ørerne), praktisk arbejdende hundeførere, havde jeg mine bange anelser!!!

Alle mine bange anelser forsvandt, da jeg gennem dit foredrag ikke kunne registrere en eneste, der sad og glippede med øjnene. Oven i købet fik jeg straks, du var gået, og også senere, uopfordret en masse positive tilbagemeldinger.

Godt gået!

Carsten Carnett, Politikommissær,
Midt & Vestsjællands Politi, Politihundeskolen

Wauw, for et fantastisk foredrag. Her var noget at tage med hjem.
Jeg fik nyt syn på sagen for mange ting omkring kost. Så gør det heller ikke noget, at Inger var god til at komme med anekdoter og historier.

Bjarne Nielsen,
Ejby Motionscenter

Ernæring har stor betydning for danserne i Den Kongelige Ballet, og vi er meget tilfredse med, at den opgave ligger hos Inger Bols, som med sit engagement og professionalisme udgør et vigtigt led i udviklingen af danserne.

MARIANNE BENNETZEN, ADMINISTRATIONSCHEF
DEN KONGELIGE BALLET

Høje-Taastrup Kommune har brugt Inger Bols til at holde foredrag for vores unge talenter og deres forældre som en del af kommunens talentprogram i 2016. Foreløbig har TIK Bueskydning, Swim Team Taastrup og Taastrup FC hver holdt en foredragsaften med stor succes, så vi vil fortsætte samarbejdet med Inger Bols i forhold til vores øvrige elite- og talentklubber.

SIGNE ABILDÅ, IDRÆTSKONSULENT
HØJE-TAASTRUP KOMMUNE

SLUT FRED MED DIN MAD OG DIN VÆGT!

Rigtig mange er i dag godt og grundigt forvirrede over, hvad der er op og ned i forhold til sundhed og mad.

  • Hvorfor mislykkes dit vægttab, når du har de bedste intentioner?
  • Hvorfor tager du på af at gå på kur?
  • Hvordan styrer du din sukkertrang?

Inger Bols fortæller med energi og humor, hvordan du kan få varig sundhed ind i din hverdag. Uden at det kræver de store kulinariske evner. Med mad som hele familien vil spise. Med en tilgang til sundhed, som I ikke kører sur i. Med dette foredrag har du taget første skridt til din naturlige vægt uden restriktive kure og afsavn.

Som diætist og coach trækker Inger på flere forskellige tilgange. Dels faktuel ernæringsmæssig viden, som mange i dag er faret vild i. Dels på redskaber som vil hjælpe dig til at få et afslappet forhold til mad og sundhed.

At være sund behøver slet ikke være så svært.

Der findes ikke sunde og usunde fødevarer
Der findes ikke fødevarer der slanker eller feder

Læs udtalelser fra deltagere på tidligere foredrag her

UDEN MAD OG DRIKKE, DUER HELTEN IKKE

Der findes rigtig mange meninger om, hvad der er bedst for atleter at spise. Meget af den viden, der florerer er desværre mangelfuld eller direkte skadelig.

Få styr på den grundlæggende viden om bl.a. kulhydrater, protein, væske, restitutionsmåltider, vitaminer og mineraler og ikke mindst indsigt i konsekvenserne af mangelfuld spisning (Relativ Energimangel i Sport REM-S) med et energisk og inspirerende foredrag af aut. klinisk diætist Inger Bols.

Inger arbejder ud fra evidensbaseret konsensus om sportsernæring via International Olympisk Komite og er desuden konsulent for Team Danmark samt i mange år også diætist på Den Kongelige Ballet. Privat er hun mor til tre elitesvømmere, så hun har i den grad hænderne nede i bolledejen og ved, hvad der fungerer i den travle hverdag.

I kan også booke Inger til at få lavet en professionel, personlig væsketest for hver af atleterne i klubben/i dit team.

Læs udtalelser fra deltagere på tidligere foredrag her

SUNDE OG MÆTTE BØRN, LEGER OG LÆRER BEDST!

Hvordan står det til med madpakken? Har børnene mad nok med? Er det mad eller søde sager, der er i madpakken? Er der uenighed om søde sager i din institution? Hvor meget sukker må børn egentlig få? Hvad skal institutionen tilbyde børnene af mad og drikke i løbet af dagen? Hvordan undgår jeg, at mit barn bliver overvægtig? Hvad med gluten? Skal børn have mælk? Hvilke fedtstoffer er bedst? Skal mit barn have tilskud af vitaminer og mineraler?

Med de mange modsigende sundhedsbølger, der skyller ind over os hele tiden, er mange forældre og pædagoger i dag oprigtigt forvirrede over, hvad der er den bedste mad for barnet. I mange tilfælde er det desværre med til at skabe en rigtig dårlig stemning i personale/forældregruppen.

Inger har igennem en årrække holdt mange oplæg til personalegrupper og forældremøder i vuggestuer, børnehaver og SFO´er. Både som vidensformidler og inspirator, men også som torvholder i udarbejdelse af kostpolitik for institutioner. Som diætist og mor til 3 børn har hun både en solid teoretisk og praktisk viden om, hvad børn har brug for (og gider) at spise.

HAR I OVERVEJET EN TEAMBUILDINGS-DAG?

SUNDE MEDARBEJDERE PERFORMER BEDRE!

Vælg en ufanatisk, sund livsstil, der virker

Rådgivning om sundhed i dag handler om mere end viden om ernæring. Som autoriseret klinisk diætist og certificeret coach med speciale i intuitiv spisning samt min passion i at formidle om sund mad med velsmag, trækker jeg på flere strenge.

Jeg har mange års erfaring med rådgivning af private og offentlige arbejdspladser. Lige fra udformning af rammerne for kantinemaden til foredrag for små eller store forsamlinger.

Mit arbejde inkluderer også coaching-baserede hold i virksomheden eller mulighed for individuelle, skræddersyede forløb for udvalgte nøglepersoner.

Jeg inddrager gerne Madværksteder for mindre grupper eller kantinepersonalet. Madværkstederne giver deltagerne en helt unik forståelse for, hvor lækkert og nemt maden kan laves sundt.

Kantinen er et oplagt sted at starte, hvis I ønsker at fremme medarbejdernes mulighed for en sundere hverdag. Det er dog også en hvepserede at tage fat på, da der er mange ønsker, der skal tilgodeses. Alt sammen muligt at integrere og alligevel opnå sundt og indbydende mad, hvor ingen føler sig forbigået. Jeg har arbejdet en del med opbygning af sunde koncepter for store som små kantiner og hjælper også gerne på din arbejdsplads. Stor eller lille.

HAR I OVERVEJET AT BRUGE EN TEAMBUILDINGS-DAG I AFDELINGEN I SUNDHEDENS TEGN?

Jeg kommer med hele oplægget og går med jer i køkkenet. Jeg har købt ind og gjort det hele klart til jer. I skal bare kaste jer ud i det sjove og hyggelige: madlavningen. Jeg lover, at det bliver mytebrydende, opløftende, inspirerende, muntert og helt aldeles hyggeligt.

Kontakt mig gerne helt uforpligtende for en snak om, hvordan det kunne foregå på din arbejdsplads.

TOP-PERFORMANCE FOR TOP-CHEFEN!

Er du top-chef, og har du i særdeleshed brug for at top-performe hver dag, men oplever, at du til tider går ned på energi eller mangler overskud?

Få et personligt, skræddersyet forløb, hvor jeg trækker på al den viden og erfaring, jeg har. Dels som diætist for top-atleter, dels som coach. Du kan nå nye højder af, hvad du troede, du kunne performe.

Podcasts & Artikler

Hvad er det der vægtneutral sundhed og intuitiv spisning, som alle går og snakker om? Det kan du blive klogere på i de mange podcasts og artikler, jeg har samlet til dig her.

Lyt til podcasts her

Læs artikler her

Måske har du set mig her:

Blogindlæg

Hvornår svigter vi det tykke barn?
Professor Bente Klarlund beretter i Politikens Lørdagsliv den 17. februar,…
Læs mere »
1
HVAD ER PROBLEMET? AT VI ER BLEVET TYKKERE ELLER AT TYNDHED IDYALISERES?
Et gammelt strandfoto med tynde, danskere foran iskiosken fra 1970´erne,…
Læs mere »
1
89-årig rask og stærk kvinde skældte sig selv ud for ikke at være sund nok
Min hidtil ældste klient var en 89-årige flot og stærk…
Læs mere »

Læs flere indlæg