INTUITIV SPISNING
TIL DIG DER BARE GERNE VIL HAVE ET NATURLIGT FORHOLD TIL MAD

Ønsker du også at opleve friheden ved:

 • At dit humør og selvværd ikke er styret af tallet på badevægten.
 • Ikke længere at skamme dig over dig selv og din manglende viljestyrke.
 • Ikke længere at skulle tænke på, hvad du må spise, hvornår du må spise eller hvor meget du må spise.
 • At turde stole på, at din krop fortæller dig, hvad du har brug for.
 • At gøre det du har lyst til nu, og ikke først, når du tilfreds med dig selv.

Denne samtale er til dig, der kan identificere dig med noget af det her:

 • Du har evig dårlig samvittighed over mad og din vægt.
 • Du har været på den ene kur efter den anden.
 • Du har det rigtig skidt med din krop, men orker ikke en ny kur.
 • Du føler snart ikke, du kan tillade dig at spise noget som helst. Det er som kroppen ikke vil samarbejde
 • Du er bekymret for din sundhed. Du prøver virkelig at være sund, men inden dagen er gået, har du alligevel spist meget mere end du havde planlagt.
 • Du mangler energi og overskud. Kommer heller ikke afsted til din træning. Du kan faktisk slet ikke holde dit eget selvbillede ud.
 • I virkeligheden vil du bare gerne være sund, passe på din krop og have et helt naturligt forhold til mad.

Hos mig skal du være klar til at arbejde grundlæggende med dine tanker og overbevisninger om sundhed. Jeg har ingen hurtige løsninger og kan ikke garantere dig et stort eller hurtigt vægttab. Til gengæld har jeg stor fokus på, at du lærer at navigere i din spisning ud fra en god kontakt til sult og mæthed, som du kan tage med dig hvor som helst. Uden at du behøver at veje din mad eller sig nej til desserten, med mindre du er mæt, naturligvis.

Kort sagt: Så længe du er åben for at blive udfordret og arbejde med dit mindset om vægt og sundhed, så er du kommet det helt rette sted. Og du kommer til at elske det lige så meget, som mine mange klienter – også dem der i starten troede, det var umuligt:

”Da jeg fortalte min mand, om min første konsultation med dig, sagde min mand, at nu havde jeg da virkelig købt katten i sækken. Nu kan han alligevel godt begynde at se en mening med det.”

Hanne, 62 år, type-2 diabetes gennem mange år

Slip ud af din slankekursforstyrrelse og få et naturligt forhold til mad

I den første samtale, taler vi om:

 • Hvad du kæmper med
 • Hvad du drømmer om
 • Hvad der skal til for, at netop dét bliver din nye virkelighed.

Hvis vi er et match kan du forsætte på mit mentorforløb, hvor jeg følger dig helt til dørs til din ultimative spisefrihed og kropsaccept.

I mit mentorforløb tager jeg hånd om både tanker og adfærd relateret til din sundhed, dine madvaner, din følelse af afhængighed af mad og sukker, din kropsopfattelser og dit velvære. Sammen gør vi dine tanker konkrete og sætter fokus på din krops signaler, så du kan afkode, hvad din krop egentlig ønsker fra dig. Det kaldes intuitiv spisning.

Du lærer at spise intuitivt, i en tæt kontakt til kroppens signaler, så:

 • Du ikke bare tømmer posen af slik, men stopper fordi, du har fået nok.
 • Du stopper med at spise, når du er behagelig mæt, også selvom det er af desserten.
 • Du lærer at drage omsorg for dig selv, i stedet for at bruge mad som omsorg.
 • Du slipper af med din dårlige samvittighed og lære af finde nydelsen ved mad

Skal du spise efter en kostplan? Nej!

 • En kostplan forandrer ikke, at du spiser selvom du er mæt
 • En kostplan forandrer ikke, at du spiser på dine følelser
 • En kostplan giver dig ikke et naturligt forhold til mad – tværtimod.

En nok så god kostplan hjælper ikke mod dine restriktive madregler, uhensigtsmæssige vaner, tanker og overbevisninger, samt din manglende kontakt til kroppens reelle behov. 

Det er her min ekspertise som diætist, coach og mentor er banebrydende, så du opnår et forhold til mad, hvor du ikke længere skal bruge kræfter på at “styre dig”, hvad enten det er søde sager eller hvor mæt, du spiser dig. En kostplan i den forbindelse er ikke nøglen. En kostplan er ligefrem en hæmsko, fordi den trækker din fokus, det forkerte sted hen.

Det siger mine kunder

”I starten var det som at springe ud fra en klippetop uden faldskærm på. Efter et par sessioner kunne jeg begynde at mærke, at jeg havde faldskærm på, men den var ikke foldet ud endnu. Nu svæver jeg med fuldt støttende faldskærm og føler mig tryg. For første gang i mit liv har jeg oplevelse af frihed. For første gang i mit liv forstår jeg, hvad der gået galt. Først nu forstår jeg, hvad der er årsagen til, at jeg ikke har kunne styre min spisning.”

Jannie, 59, har været på slankekure det meste af sit liv, siden hun var 18 år gammel

”Jeg kan mærke at min krop begynder at være mere rolig, fordi den ved, at den nok skal få mad, når den er sulten. Og ikke mindst: nok mad ? Lige den mad, den har brug for og lyst til.”

Mette, 47 år

Mette havde forsøgt at tabe sig hele livet med alt fra Detox, low carb til hjælp af en diætist. Det havde resulteret i en kaotisk spisning uden kontakt til sult og mæthed og heraf følgende overspisninger. Vægten har kørt 20-25 kilo op og ned på få måneder og hun har vejet alt mellem 75 og 120 kg, men aldrig været tilfreds. Aldrig fundet ro.

”Jeg er rørt over, hvor meget jeg selv har kunnet forandre mit liv. Lige fra jeg var 12 år gammel, har det fyldt, alt det her med vægt, slankekure og sundhed. Nu på et år har jeg fuldstændig ændret mit liv og mit syn på mig selv. Jeg har ikke nødvendigvis tabt mig en masse, men i dag har jeg et godt forhold til min mad og dyrker motion af glæde. Jeg glæder mig til, at jeg en dag kan give denne sunde livsstil videre til mine børn”

Katrine, 28 år

”Jeg er virkelig overrasket over, at jeg slet ikke har den trang til sødt mere. Jeg var sikker på, at trangen til søde sager var fuldstændigt indlejret i mig, som noget jeg bare måtte have hver dag. Jeg anede ikke, at jeg bare var sulten. Jeg mærkede jo ikke, at jeg var sulten.”

Linda, 58, efter mange år med så overvældende trang til søde sager, at hun oplevede det som tvangsoverspisning.

”Det er en befrielse for første gang ikke at skælde ud på mig selv. Jeg plejer at kigge på mig selv og tænke: ”Nu må du tage dig sammen. Nu må du gøre noget ved det!” Jeg har haft en samtale med min krop og sagt undskyld for, at jeg har behandlet den så dårligt. Jeg har også opdaget, at jeg tænker mindre dårligt om andre. Jeg er blevet bevidst om, at de nok også kæmper.”

Irene, 50, da hun indså, hvad hun har udsat sin krop for i alle de år, hun havde forsøgt at kontrollere vægten

Få værktøjer til at komme ud af din slankekursforstyrrelse.

Der er masser af diætister, kostvejleder, psykologer og coaches derude, som lover dig, at netop de har opskriften på det sunde, varige vægttab, det selvkærlige vægttab m.m., samtidig med at de lover dig, at du slipper af med din sukkertrang og følelsesmæssige spisninger og får energien og overskuddet tilbage.

Det troede jeg også på en gang.

I dag ved jeg, at det fysiologisk og biologisk set er umuligt – så det tilbyder jeg ikke!

Hvor længe må vægten styre dit liv?

Podcasts & Artikler

Hvad er det der vægtneutral sundhed og intuitiv spisning, som alle går og snakker om? Det kan du blive klogere på i de mange podcasts og artikler, jeg har samlet til dig her.

Lyt til podcasts her

Læs artikler her

Måske har du set mig her:

Blogindlæg

1
HVAD ER PROBLEMET? AT VI ER BLEVET TYKKERE ELLER AT TYNDHED IDYALISERES?
Et gammelt strandfoto med tynde, danskere foran iskiosken fra 1970´erne,…
Læs mere »
1
89-årig rask og stærk kvinde skældte sig selv ud for ikke at være sund nok
Min hidtil ældste klient var en 89-årige flot og stærk…
Læs mere »
ib
Forandring kan ikke altid ses uden på, men i høj grad mærkes inden i
Forandring kan ikke altid ses uden på, men i høj…
Læs mere »

Læs flere indlæg