Katrine, 28 år efter hun turde give slip på overbevisningen om at sundhed og velvære handler om vægttab

”Jeg er rørt over, hvordan meget jeg selv har kunnet forandre mit liv. Lige fra jeg var 12 år gammel, har det fyldt alt, det her med vægt, slankekure og sundhed. Nu på et år har jeg fuldstændig ændret mit liv og mit syn på mit selv. Jeg har ikke nødvendigvis tabt mig en masse, men i dag har jeg et godt forhold til mad og dyrker motion af glæde. Jeg glæder mig til, at jeg en dag kan give denne sunde livsstil videre til min børn.”

Katrine, 28 år efter hun turde give slip på overbevisningen om at sundhed og velvære handler om vægttab

Podcasts & Artikler

Hvad er det der vægtneutral sundhed og intuitiv spisning, som alle går og snakker om? Det kan du blive klogere på i de mange podcasts og artikler, jeg har samlet til dig her.

Lyt til podcasts her

Læs artikler her

Måske har du set mig her:

Blogindlæg

1
89-årig rask og stærk kvinde skældte sig selv ud for ikke at være sund nok
Min hidtil ældste klient var en 89-årige flot og stærk…
Læs mere »
ib
Forandring kan ikke altid ses uden på, men i høj grad mærkes inden i
Forandring kan ikke altid ses uden på, men i høj…
Læs mere »
krokus-blomster
Høj eller lav. Bred eller smal. Stadig lige smuk.
Når vi fokusere på helheden, opdager ingen små "skønhedsfejl". Næste…
Læs mere »

Læs flere indlæg