Jannie, 59 år, har været på slankekure, siden hun var 18 år gammel

”I starten var det som at springe ud fra en klippetop uden faldskærm på. Efter et par sessioner kunne jeg begynde at mærke, at jeg havde faldskærm på, men den var ikke foldet ud endnu. Nu svæver jeg med fuldt støttende faldskærm og føler mig helt tryg. For første gang i mit liv har jeg en oplevelse af frihed. For første gang i mit liv forstår jeg, hvad der er gået galt. Først nu forstår jeg, hvad der er årsagen til, at jeg ikke har kunne styre min spisning.”

Jannie, 59 år, har været på slankekure, siden hun var 18 år gammel

Podcasts & Artikler

Hvad er det der vægtneutral sundhed og intuitiv spisning, som alle går og snakker om? Det kan du blive klogere på i de mange podcasts og artikler, jeg har samlet til dig her.

Lyt til podcasts her

Læs artikler her

Måske har du set mig her:

Blogindlæg

1
89-årig rask og stærk kvinde skældte sig selv ud for ikke at være sund nok
Min hidtil ældste klient var en 89-årige flot og stærk…
Læs mere »
ib
Forandring kan ikke altid ses uden på, men i høj grad mærkes inden i
Forandring kan ikke altid ses uden på, men i høj…
Læs mere »
krokus-blomster
Høj eller lav. Bred eller smal. Stadig lige smuk.
Når vi fokusere på helheden, opdager ingen små "skønhedsfejl". Næste…
Læs mere »

Læs flere indlæg