Høj eller lav. Bred eller smal. Stadig lige smuk.

Når vi fokusere på helheden, opdager ingen små “skønhedsfejl”.

Næste gang du bedømmer dig selv, så zoom lige ud en gang og se hele dig. Se alt det du er, i stedet for at fokusere på de enkelte dele på din krop, som du ikke er tilfreds med.
En væsentlig del i arbejdet med at få et sundere forhold til din mad og din krop er netop accept. I stedet for at slå dig selv i hovedet med alt det, du ikke er tilfreds med, får du frigivet energi til at fokusere på, hvordan du kommer videre. Videre i at leve dit liv med fokus på de vigtige værdier i dit liv.

krokus-blomsterKæmper du med vægten, er det ofte dit opslidende fokus på din kropsutilfredshed, og din dom over dig selv på alt det, du synes, du ikke duer til, som i sidste ende resulterer i, at vægten stiger. Et resultat af skiftevis kur/give op, straf/belønning og ikke mindst af udmattende madregler, som uundgåeligt vil få vægten til at stige.
I min verden findes der ikke sunde og usunde fødevare. Der findes kun sunde og usunde mængder. Det betyder ikke, at det er ligegyldigt, hvad du spiser, men det betyder, at du må spise al slags mad – også selvom du gerne vil tabe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Podcasts & Artikler

Hvad er det der vægtneutral sundhed og intuitiv spisning, som alle går og snakker om? Det kan du blive klogere på i de mange podcasts og artikler, jeg har samlet til dig her.

Lyt til podcasts her

Læs artikler her

Måske har du set mig her:

Blogindlæg

1
HVAD ER PROBLEMET? AT VI ER BLEVET TYKKERE ELLER AT TYNDHED IDYALISERES?
Et gammelt strandfoto med tynde, danskere foran iskiosken fra 1970´erne,…
Læs mere »
1
89-årig rask og stærk kvinde skældte sig selv ud for ikke at være sund nok
Min hidtil ældste klient var en 89-årige flot og stærk…
Læs mere »
ib
Forandring kan ikke altid ses uden på, men i høj grad mærkes inden i
Forandring kan ikke altid ses uden på, men i høj…
Læs mere »

Læs flere indlæg