Familien Storm

Vores første møde med Inger Bols var i Roskilde Roklub til et foredrag via Team Danmark om, hvordan man skal spise, når unge træner hårdt. Her var jeg sammen med vores 18-årige søn.

Vi har også en søn, der er yngre (13 år) som også ror, men han var ikke indenfor aldersgruppen, hvor foredraget var lagt ud til, så han blev hjemme. Vi blev klogere til det foredrag, men også forvirret. Jeg altid har sagt til børnene: “Spis rugbrød, hvis du er sulten.” På det tidspunkt var vores 13-årige dreng, der både dyrker roning og gymnastik mange gange om ugen, meget fokuseret på sin mad. Han havde i 3 år ikke spist sukker eller spist ”usundt”, så i pausen spurgte jeg indtil vores søn, og Inger var bekymret. Vi spurgte om Inger havde mulighed for at lave en familieundervisning, da jeg syntes, at vi alle kunne have glæde af at få råd og vejledning, og det var Inger heldigvis med på.

Nu skal det siges, at vi er en familie på mor og far og mormor samt 6 børn i alderen 9-21 år. To af vores piger var på det tidspunkt på Gymnastikefterskolen Stevns og Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Vi aftalte derfor, at de to piger tog op til Inger og blev undervist. De kom hjem med masser af gode råd og ny viden, som de nu har brugt på efterskolen og højskolen. Den øvrige familie: Her kom Inger hjem til os en hel dag.

“Vi var mor, far, mormor på 80 år med diabetes, søn på 18 år og søn på 13 år samt to piger på 11 år og 9 år. Vi fik foredrag om, hvad kroppen har brug for og ikke brug for. Jeg må nok sige, at det er imponerende, at Inger kan undervise så bred en aldersgruppe på én gang.”

Hun havde alle i sin hule hånd i 2 timer. Der blev lyttet, spurgt ind og svaret så alle kunne forstå. Vi spiste frokost sammen. Vi dækkede bord med det, mad vi plejer. Inger guidede os i, hvad der var godt, og hvad vi kunne supplere med. Det var rigtig godt – også for vores 2 yngste piger. Herefter havde Inger en snak med vores 13-årige søn, der skulle øve sig i at spise flere kulhydrater. Det kan være svært at få vendt det til, at kulhydrater ikke er usunde, men gode for kroppen. Vores søn var mega bange for ikke at kunne blive slank. Det skal siges, at han ikke er overvægtig. Han har vel det, man i gamle dage kaldte hvalpefedt på maven. Han var blevet så fokuseret på sin krop og mad, at det skulle vendes nu. Inger fik en rigtig god snak med vores søn, og vi aftalte et par opfølgende telefonkonsultationer. Det har givet rigtig god gevinst!

I dag har vi en dreng, der spiser helt almindeligt. Dog tømmer han ikke en hel skål slik, men tager når han bliver budt. Vi er nået rigtig langt, takket være Inger. Vi har ikke et sekund fortrudt, at vi tog til foredrag i Roskilde med Inger Bols. Inger har virkelig åbnet øjnene for hele familien og vi har alle fået gode værktøjer, som vi kan arbejde videre med. Ikke mindst har vi fået vores 13-årige dreng på ret kurs. Det er vi dig meget taknemmelig for. Du har en evne til at favne alle aldersgrupper og fastholde på en god og positiv måde.

Familien Storm

Podcasts & Artikler

Hvad er det der vægtneutral sundhed og intuitiv spisning, som alle går og snakker om? Det kan du blive klogere på i de mange podcasts og artikler, jeg har samlet til dig her.

Lyt til podcasts her

Læs artikler her

Måske har du set mig her:

Blogindlæg

1
89-årig rask og stærk kvinde skældte sig selv ud for ikke at være sund nok
Min hidtil ældste klient var en 89-årige flot og stærk…
Læs mere »
ib
Forandring kan ikke altid ses uden på, men i høj grad mærkes inden i
Forandring kan ikke altid ses uden på, men i høj…
Læs mere »
krokus-blomster
Høj eller lav. Bred eller smal. Stadig lige smuk.
Når vi fokusere på helheden, opdager ingen små "skønhedsfejl". Næste…
Læs mere »

Læs flere indlæg

Clear
Cache